جادوی آووکادو

آووکادو، که عمدتاً به عنوان یک میوه فوق العاده مقوی و البته گران 🙂 شناخته می‌شود، فراتر از نقش آن به عنوان یک میوه عادی است. این ماده به دلیل محتوای غنی اسیدهای چرب غیراشباع، به ویژه اسید اولئیک، جایگاه موثری را در حوزه کاربردهای دارویی و درمانی ایجاد کرده است. این مقاله جامع در ویتالایف، به قلب اثرات درمانی آووکادو  و جادوی آن می‌پردازد و مزایا، خطرات و اثربخشی علمی آن را به صورت دقیقی بررسی خواهد کرد.

آووکادو

 

مروری بر این میوه

 

این میوه که معمولاً با نام گیاه شناسی Persea americana یا Persea gratissima شناخته می شود، تلفیقی از طعم و سلامت است. 

روغن آووکادو که از گوشت این میوه به دست می‌آید، منبعی مفید از اسیدهای چرب غیراشباع است که بر اساس برخی مطالعات، نقش موثری در کاهش کلسترول خون و درد و التهاب ناشی از آرتروز داشته است.

 

نحوه اثر

 

پس از مصرف خوراکی، ترکیبات آووکادو شروع و مدت اثر متفاوتی را نشان می‌دهند. به عنوان مثال، در درمان استئوآرتریت، ترکیب غیرصابونی سویا و آووکادو که با نام پیاسکلیدین در ایران شناخته میشد، می‌توانست تسکین علائم اولیه آرتروز را ظرف دو ماه پس از مصرف نشان دهد. این دارو به شکل خوراکی تجویز میشد.

 

موارد مصرف

 

در حالی که آووکادو معمولا به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم مصرف می شود، اثرات دارویی آن کم کم در حال شناخته شدن است. رژیم‌های غذایی غنی‌شده با آووکادو برای اثرات کاهش‌دهنده چربی مورد ارزیابی قرار گرفته اند و پتانسیل‌هایی را در پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی نشان داده است؛ علاوه بر این، خواص ضد التهابی آووکادو، استفاده از آن را برای کاهش علائم و پیشرفت استئوآرتریت ثابت کرده است.

آووکادو

 

میزان مصرف

 

به دلیل اینکه آووکادو یک گیاه است، دوز آن به صورت دقیقی مشخص نشده است. با این حال، 300 تا 600 میلی گرم آووکادوی خام ممکن است برای تعدیل سطح کلسترول خون کافی باشد. در اطفال میران مصرف دقیق برای مشاهده اثرات درمانی مشخص نیست..

 

تداخلات دارویی و غذایی

 

تداخلات این میوه با داروهایی مانند وارفارین و مهارکننده های مونوآمین اکسیداز (MAOIs) قابل توجه است. بهتر است در صورتی که از داروی خاصی استفاده می‌کنید و قصد دارید به صورت طولانی از آووکادو استفاده کنید، حتما با پزشک یا داروساز مشورت نمایید.

 

بارداری و شیردهی

 

در بارداری و شیردهی، آووکادو معمولاً بدون هیچ گونه عارضه جانبی مصرف می‌شود. با این وجود، به دلیل کمبود شواهد علمی که به طور خاص به ایمنی آن در این شرایط می پردازد، احتیاط توصیه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *